KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wiktoria zwyciężczynią Festiwalu Dziecięcej Książki Artystycznej

Wiktoria Siewierska - uczennica z klasy 7a-uczestniczka zajęć plastyczno-graficznych z wykorzystaniem TiK w projekcie 175SPosobów n@ wiedzę zdobyła Grand Prix.
Gratulujemy.
W dniu 07.06.2019 jury w składzie: prof. Wiesław Karolak (ASP Łódź), dr Beata Marcinkowska (ASP Łódź), dr Barbara Kaczorowska (Muzeum Sztuki, MS2 Łódź), art.pl. Tadeusz Wieczorek (CSD Poznań), art.pl. Agnieszka Kacprzak (OKiR Stryków), Tamara Barańska- Kiemaczyńska, Witold Kosmowski (UM Strykowa), Krystyna Jesionowska, art.pl. Krzysztof Wosik (SP 1 w Stryków)obejrzało i oceniło pod względem merytorycznym i artystycznym 83 prace.
Wskutek czego wyłoniono następujących laureatów:
Grand Prix- Wiktoria Siewierska, SP 175 w Łodzi,
Otrzymała maksymalną liczbę punktów.