KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: aktualności

Debeściaki w Parku Trampolin SALTOS

Uczniowie, którzy w poprzednim roku otrzymali świadectwo z wyróżnieniem bawili się w SALTOSIE

BUDŻET OBYWATELSKI 2019/2020

KOCHANI RODZICE, ABSOLWENCI, PRZYJACIELE SZKOŁY!!! BARDZO POTRZEBUJEMY WASZEJ POMOCY!!! Każdy głos się liczy. Zależy nam na remoncie sali gimnastycznej, która służy nam i Wam.

Uroczyste zakończenie roku szkolnego 2018/2019

Po raz ostatni w tym roku szkolnym mury naszej szkoły rozbrzmiewały gwarem dziecięcych głosów

Piknikowy dzień

Na kocykach, pod kocykiem, na deskorolce, na huśtawce, z piłką i bez piłki, na trawce i na ławce, czyli Piknikowy Dzień

Egzamin na kartę rowerową

Uczniowie klas czwartych i piątych przystąpili do pierwszego poważnego egzaminu - na kartę rowerową

Odwiedziny w Muzeum Miasta Łodzi

Uczestnicy zajęć TUS organizowanych w ramach projektu "175 SPosobów n@ wiedzę" byli na wycieczce podsumowującej nabyte w czasie zajęć umiejętności

Pięciodniowa wycieczka w Góry Opawskie

Uczniowie klas piątych, siódmych i ósmych wybrali się do miejscowości Pokrzywna w Górach Opawskich

Wycieczka do Centrum Nauki KOPERNIK

Uczestnicy zajęć projektowych z zakresu nauk przyrodniczych odwiedzili Centrum Nauki KOPERNIK

Festiwal wolontariatu KONTAKT 2019

Wolontariusze ze Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej remontowali szatnie wf i uczestniczyli w zajęciach edukacyjnych w naszej szkole

Wycieczka klas trzecich i szóstych do Chmielna

Uczniowie klas trzecich i szóstych wybrali się na wycieczkę pięciodniową do Chmielna na Kaszubach